HANNOVER MESSE 2020 Fuarı'na Heyet Katılımı için Başvurular Başlamıştır 25.02.2020 tarihinde yayınlandı

Hannover-Messe Fuarı bu yıl 20-24 Nisan 2020 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilecektir. Çukurova Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde Adana ve Mersin illerinde sektörde faaliyet gösteren ilgili sektör temsilcilerinin katılımıyla stantlı katılım sağlanması planlanmaktadır.

HANNOVER MESSE 2020 Fuarı'na Heyet Katılımı için Başvurular Başlamıştır

Çukurova Kalkınma Ajansı'nın 36 metrekarelik bir alanda stantlı katılım yapması planlanmaktadır. Kiralanan alanda Adana ve Mersin’den firmaların "Mühendislik Parçaları ve Çözümleri Salonu"nda yer alması sağlanacaktır.

Stantta yer almak isteyen firmalardan herhangi bir ücret talep edilmeyecek olup; seyahat ve konaklama gibi kişisel harcamalar firmaların kendilerine ait olacaktır. Yeterli başvuru olması halinde ise heyet için KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği'ne başvuru yapılacaktır.

Son başvuru tarihi 10 Mart 2020 saat 17:00'dir.

Ön başvuru formu için tıklayınız.