GMTN 2019-The Bright World of Metals, 25-29 Haziran 2019 02.05.2019 tarihinde yayınlandı

GMTN 2019-The Bright World of Metals, 25-29 Haziran 2019

Tezulaş Fuar Danışmanlık Hizmetleri LTD. ŞTİ. Düsseldorf Fuarları Türkiye Temsilciliği'nden alınan bir yazıda;  bu yıl 25-29 Haziran tarihleri arasında temellerini metaller ve işleme yöntemlerinin oluşturduğu GIFA,METEC,THERMPROCESS ve NEWCAST fuarları Düsseldorf’ta kapılarını ‘’The Bright World of Metals’’ sloganı altında yine birlikte açtığı ifade edilmektedir.

Fuar dörtlüsünde 14.kez düzenlenen GIFA-Uluslararası Döküm Sanayi İhtisas Fuarı ,10.kez düzenlenen METEC-Uluslaarası Metalürji İhtisas Fuarı,12.kez düzenlenen THERMPROCESS-Uluslararası  Isıl İşlem Fuarı ile dörtlünün en geç fuarını oluşturan ve 2019 yılında Ren Nehri kıyısındaki metropolde 5.kez gerçekleşecek olan NEWCAST-Uluslararası Döküm Ürünleri İhtisas Fuarı'nın yer aldığı ifade edilmektedir.

Fuar biletlerinin ve kataloğunun, her fuarın kendi internet sitesinden temin edebileceği ifade edilmektedir.

• www.tbwom.com
  • www.gifa.com
  • www.metec-tradefair.com
  • www.thermprocess-online.com
  • www.newcast.com

Günlük bilet 45,-€, fuar süresinde (5 günlük) geçerli bilet 100,-€ ve  GIFA kataloğu 35,-€, METEC kataloğu 25,-€,THERMPROCESS kataloğu 25,-€,NEWCAST kataloğu 20,-€ tutarında olduğu belirtilmektedir. Dört Fuar kataloğu paket olarak 75,-€ olduğu ifade edilmektedir. Fuar bileti fiyatları fuar öncesi indirimli fiyatları olduğu ve fuar biletleri ile otobüsler ve tramvaylarla fuar alanına ücretsiz bir şekilde ulaşım sağlandığı ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.