Foodex Saudi 2018, 12-15 Kasım 2018 12.09.2018 tarihinde yayınlandı

Bu sene 12-15 Kasım tarihlerinde Suudi Arabistan Cidde Fuar Merkezi’nde Foodex Saudi’nin 6.sı düzenlenecektir.

Foodex Saudi 2018, 12-15 Kasım 2018

İlki 2013 yılında düzenlenen ve Suudi Arabistan’ın uluslararası alanda lider Gıda ve İçecek Fuarı olan Foodex Saudi, 35’ten fazla ülkenin gıda üreticilerini, perakendecilerini, dağıtıcılarını bir araya getirerek gıda ürünleri ve gıda teknolojileri alanında çözümler sunan ve ticari iş imkânı yaratan bir fuardır.

2017 yılında 9800 m2 alanda 32 ülkeden 559 marka, 209 firma tarafından tanıtılmış ve fuar 8020 katılımcıya ev sahipliği yapmıştır.

İlgili fuar; et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş gıda ürünleri, süt ve süt ürünleri, şekerleme, un ve unlu mamüller, içecek ve meşrubatlar, organik gıda ürünleri, helal gıda, sağlıklı gıda ürünleri, hizmet ve perakende teknolojisi, özel gıdalar ile ilgili sektörlerden; toptancılar, perakendeciler, dağıtıcı ve tedarikçiler, oteller, restoranlar, gıda hizmet sağlayıcıları ve yatırımcılar gibi tedarik zincirinin önemli üyelerini bir araya getirerek network geliştirmelerine ve beraber iş yapmalarına imkân sağlayacaktır. Ayrıca fuarın, gıda ve gıda teknolojileri alanında gelişmelerin ve yeni trendlerin öğrenilmesi adına da fırsat sağlayacağı düşünülmektedir.

ReedSunaidi tarafından organize edilen ve Türkiye ayağı Tüyap tarafından yürütülen fuara, 2017 yılında Türkiye’den önemli gıda markaları ve ihracatçı birlikleri katılmıştır.

Çukurova Kalkınma Ajansı’nın 36 m2 stant ile katılım sağlayacağı yukarıda detayları verilen Foodex Saudi Fuarı’na, katılımcı olarak stantta bulunmak isteyen firmalar  için ön başvuru formu aşağıda sunulmuştur.

Seyahat, konaklama, vize davet mektubu ve diğer kişisel harcamalar katılımcı firmalara ait olacaktır.

Son başvuru tarihi 17 Eylül 2018 17:00'dır.

Ön başvuru yapmak  için TIKLAYINIZ