FESPA Euroasia 2018 Fuarı, 06-09 Aralık 2018 24.10.2018 tarihinde yayınlandı

FESPA Euroasia  2018 Fuarı, 06-09 Aralık 2018

ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği'nden alınan bir yazıda; ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği ve FESPA (The Fedaration of Screen and Digital Printers Associations - Serigrafi ve Fijital Baskı Dernekleri Federasyonu) ortaklığı ile "FESPA Euroasia  2018 6. Uluslararası Geniş Format Dijital Baskı, Serigrafi Baskı, Tekstil Baskı ve Endüstriyel Reklam Fuarı"nın, 06-09 Aralık 2018 tarihleri arasında İFM İstanbul Fuar Merkezi'nde "FESPA Euroasia ile Yükselişe Geçin" ana temasıyla gerçekleşeceği ifade edilmektedir.

Yazıda, 500'den fazla markanın temsil edileceği FESPA Euroasia 2018 Fuarı'nı; Türkiye, Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'dan olmak üzere ellinin üstünde ülkedem 10 bin sektör profesyonelinin ziyaret etmesinin beklendiği ifade edilmektedir.

FESPA Euroasia 2018 Fuarı'nın katılımcı ve ziyaretçilere sadece ürünlerin sergilendiği bir fuar yerine, dünyada sektörle ilgili son gelişmeleri takip edebilecekleri, vizyonlarını ve yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri, ücretsiz seminerler, workshoplar ve etkinliklerle yeni bilgiler öğrenebilecekleri bir platform sunacağı belirtilmektedir.

Detaylı bilgi almak amacıyla fuar web sitesini ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.