EGE YAPI 2019 ve EGE Gayrimenkul 2019 Fuarı 30.05.2019 tarihinde yayınlandı

EGE YAPI 2019 ve EGE Gayrimenkul 2019 Fuarı

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.'den (TÜYAP) alınan bir yazıda; TÜYAP tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası destekleri ile yapı ve gayrimenkul sektörünün Ege Bölgesi’ndeki büyük buluşması EGE YAPI 2019 2. Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve EGE Gayrimenkul 2019 Konut, İşyeri, Arsa, Yatırımı ve Finansmanı Fuarı eş zamanlı olarak 7-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı, Gaziemir/ İzmir’de sektörü bir araya getireceği ifade edilmektedir.

Ege Bölgesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Modern Toplu Konut” alanlarında ses getirecek yapı ve gayrimenkul sektörleri, ülkemizin konut hedeflerine ulaşmasında ihtiyaç duyulan destek açısından büyük önem taşıdığı belirtilmektedir.

Yapı malzemelerinin, Ege Bölgesi ve Türkiye’nin önde gelen 67 Firma ve Firma Temsilcisinin katılımı ile C salonunda, 6 bin metrekare kapalı alanda hazırlanan Ege Yapı 2018 Fuarı’nda tüm unsurları ile geniş bir yelpazede sergilendiği ifade edilmektedir.

Yapı, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin hızlı gelişmesine paralel olarak hazırlanan, en önemli firmaları, Ege Bölgesi’nin büyük buluşma merkezi EGE Yapı 2019 Fuarı’nda ikinci kez, EGE Gayrimenkul 2019 Fuarı ilk kez bir araya gelecektir. İnşaat Malzemeleri, Yapı Kimyasal ve Teknolojileri, Doğal Taş & Mermer, Dış Cephe Bağlantı Elemanları, Kompozit Malzemeler, Yenilenebilir Enerji ve Elektrik Üretimi, Su Arıtma Sistemleri alanlarında yeni teknolojileri takip etme fırsatının yakalancağı ifade edilmektedir.

Ege Bölgesi ve Türkiye ekonomisine katkı sunacak olan TÜYAP fuarına ilişkini katılım sağlamak veya bilgi almak isteyen üyelerimizin [email protected] ‘den ve ya 0232 464 92 01 numaralı telefondan iletişime geçebilecekleri belirtilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.