Collusion Yüksek Teknoloji Konferansı, 20-23 Mayıs 2019 21.03.2019 tarihinde yayınlandı

Collusion Yüksek Teknoloji Konferansı, 20-23 Mayıs 2019

Türkiye'nin Toronto Başkonsolonsluğu yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; 20-23 Mayıs 2019 tarihlerinde, Toronto'da 25 bin kişinin, 120 ülkeden 1000'i aşkın startup şirketinin ve yatırımcıların katılımıyla "Collusion" isimli yüksek teknoloji konferansı düzenleneceği ifade edilmektedir.​

Avrupa'da "Web Summit", Kuzey Amerika'da ise "Collusion" ismiyle düzenlenen etkinlikler dünyadaki en önemli yüksek teknoloji konferanslarından birini teşkil etmekte olup, daha önce ABD'de yapılmış, bu defa Toronto üç yıl süreyle konferansa ev sahipliği yapacağı belirtilmektedir.

Ayrıca, konferansın düzenleyicisi ve ev sahibi olan Toronto Belediyesi'nin, 5 Nisan 2019 tarihine kadar katılım bilgilerini iletecek ülke heyetlerine ücretsiz 50 giriş kartı tahsis edeceği ve çok az yer kalmakla birlikte müsait stand alanlarının bulunduğu ifade edilmektedir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.