CNR Mersin Kitap Fuarı, 26 Kasım-04 Aralık 2016 24.11.2016 tarihinde yayınlandı

Geçtiğimiz sene yoğun ilgiyle karşılaşan CNR Mersin Kitap Fuarı; 26 Kasım-04 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleşecektir.

CNR Mersin Kitap Fuarı, 26 Kasım-04 Aralık 2016

Mersin bölgemizin en yeni kitap fuarı olma hedefiyle projelendirilen CNR Mersin Kitap Fuarı, 26 Kasım-04 Aralık 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde organize edilecektir.

Bu sene “Akdeniz ve Edebiyat” temasıyla yayıncılık dünyasının tüm taraflarını ortak bir platformda yeniden buluşturacak olan CNR Mersin Kitap Fuarı’nda aralarında Alfa, Altın Kitaplar, Can Yayınları, Epsilon, Ephesus,  Maviağaç, Metis, Timaş, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, YKY, İş Bankası Yayınları, İletişim Yayınları, Pegasus ve Semerkand’ın da bulunduğu 200'nin üzerinde yayınevi ve 350 marka okuyucularıyla buluşacaktır.

Çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanlarının oluşturulacağı organizasyonda, ünlü yazarların katılacağı seminer, söyleşi ve imza günleri ile birlikte pek çok etkinlik  26 Kasım - 04 Aralık 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Üyelerimize duyurulur.