Çin Uluslararası İthalat Fuarı, 05-10 Kasım 2019 02.08.2019 tarihinde yayınlandı

Çin Uluslararası İthalat Fuarı, 05-10 Kasım 2019

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)'nin ev sahipliğini yaptığı, geçen yıl 240 bin metrekarelik bir alanda 130 ülkeden 2.800 firmanın katılım sağladığı Çin Uluslararası ithalat Fuarı (CIIE)'nın ikincisinin, 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Shanghai'da düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu fuarda bu yıl toplamda 4 bin metrekarelik bir alanın ülkemiz için tahsis edilmiş olduğu, anılan fuara İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından milli katılım organizasyonu düzenleneceği, fuarda hizmet ticareti için de bölümler ayrıldığı ifade edilmekte olup, hizmet sektöründe yer alan firmalarımızın bu fuara katılmasının faydalı olacağı kaydedilmektedir.

Bahse konu fuara katılım sağlamak isteyen üyelerimizin ilgili bilgileri (Firma Adı, Katılımcı Bilgileri ile İletişim Bilgilerini), Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere en geç 12 Eylül 2019 tarihine kadar "[email protected]" e-posta adresine  göndermelerini rica ederiz.

Üyelerimize duyurulur.