Bodrum Tanıtım Tırı Mersin'de 02.04.2017 tarihinde yayınlandı

Bodrum Tanıtım Tırı Mersin'de

“Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan proje, Bodrum Kaymakamlığı’nın himayesinde, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde oluşturulmuştur. Projeye, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Denizciler Derneği, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi   ve TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu da destek vermektedir.

Eşsiz Bodrum logosu ile Bodrum’un simgesi begonviller ve mavi beyaz Bodrum evleriyle süslenen tırın içinde Bodrum tabloları, üç boyutlu Bodrum tanıtım filmi, mandalina gazozu, kolonyası ve lokumu gibi Bodrum’un yerel tatları ve ürünlerinden oluşan tanıtım materyalleri bulunmaktadır. Tırda görevli ekip ise gittiği her ilde Bodrum’u daha yakından tanıtmayı amaçlamaktadır.

Bodrum'u Türkiye içinde daha iyi tanıtmak amacıyla hazırlanan Bodrum Tanıtım Tırı,  08-09 Mayıs 2017 tarihlerinde Mersin’de olacaktır.

Üyelerimize duyurulur