Bahreyn 2. Uluslararası İş Kadınları Forumu ve B2B Fuarı 09.10.2017 tarihinde yayınlandı

Bahreyn 2. Uluslararası İş Kadınları Forumu ve B2B Fuarı

TOBB'dan Odamıza ulaşan bir yazıda; Bahreyn İş Kadınları Cemiyeti (BBS) üyelerinin, Bahreyn Kralı Shaikh Hamad bin Isa Al Khalifa'nın eşi ve aynı zamanda Kadın Yüksek konseyi Başkanı olan Prenses Sabikha Al Khalifa'nın himayesinde, 13-15 Kasım 2017 tarihlerinde "Global Business Trends for Women in Engineering" temalı "2. Uluslararası İş Kadınları Forumunun ve B2B Fuarının" düzenleneceği bildirilmiştir.

İlgili yazıda, forumda kadınların bölgede ve dünyadaki ekonomik rolünün ele alınacağını, bu kapsamda, Türkiye'den de konuşmacıların davet edilmesinin planlandığını ve Forum'a Türk kadın derneklerinin katılımından memnuniyet duyulacağı vurgulanarak, katılım ücretinin 500 ABD doları olduğu belirtilmektedir. Ayrıca, B2B fuarında, başta gayrimenkul yatırımcıları olmak üzere, ülkemizden çeşitli sektör temsilcilerinin 1000 ABD doları ücret karşılığında stant açabilecekleri ifade edilmektedir.

Forum ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.