Arab Health 2019 Uluslararası Sağlık Hizmetleri Fuarı - İş Heyeti Organizasyonu Ön Başvurusu 30.10.2018 tarihinde yayınlandı

Orta Doğu bölgesinin en büyük sağlık hizmetleri iş platformu olan ve 68'den fazla ülkeden gelen ürünün yer alacağı "Arab Health 2019 Uluslararası Sağlık Hizmetleri Fuarı ve Kongresi", 28 - 31 Ocak 2019 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde düzenlenecektir.

Bahse konu fuar kapsamında, Odamızın da üyesi olduğu Avrupa İşletmeler Ağı Doğu Akdeniz konsorsiyumu olarak "KOSGEB Destekli İş Heyeti Organizasyonu" düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu kapsamda, üyelerimizin taleplerini almak amacıyla bir ön başvuru formu hazırlamış bulunmaktayız.

KOSGEB'e kayıtlı en az 10 üye işletmemizin ön başvuru formunu doldurması halinde, kayıt yaptıran işletmelerin "KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurtdışı İş Gezisi Programı" başvurusu yapılacaktır.

Ön başvuru formuna ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

Üyelerimize duyurulur.