Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi Tedarikçi Bilgilendirme Semineri, 06 Aralık 2019 26.11.2019 tarihinde yayınlandı

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Akkuyu Nükleer Güç Santrali Projesi'nde yerli katkının arttırılması çalışmaları kapsamında, 06 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Sanayi Odası'nda, "Tedarikçi Bilgilendirme Semineri" düzenleneceği bildirilmekte olup, seminerin hitap ettiği işletmelerin makine, elektrik-elektronik, inşaat alanlarında faaliyet gösteren, tercihen daha önce enerji sektöründe deneyimi olan işletmelerin olduğu ifade edilmektedir.

Seminere katlım sağlamak isteyen üyelerimizin, "http://www.iso.org.tr/seminer" internet adresinden, "CVEN0919" referans kodu ile "Akkuyu Nükleer Santralleri İhale Şartları Toplantısı" için kayıt yaptırmalarının gerekli olduğu ifade edilmektedir.

Seminer programı ve detaylarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.