ABD'nin İran'a Yönelik Yaptırımları Hakkında 12.12.2018 tarihinde yayınlandı

ABD'nin İran'a Yönelik Yaptırımları Hakkında

T.C. Dışişleri Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarına ilişkin ABD Ankara Büyükeşçiliği yetkilileri tarafından, Dışişleri Bakanlığı'na iletilen notta; Mahan Air şirketiyle ilşikilerini sürdüren firmalarımız hakkında Dışişleri Bakanlığı'na bilgi sunulduğu belirtilerek, Hükümetimizin Mahan Air şirketiyle çalışan firmalarımızı tespit etmesinin ve anılan şirketle iş ilişkilerini sonlandırmaları yönünde bu firmalarımızı zorlamasının beklendiği belirtilmektedir.

Ayrıca, ilgili şirketlerimizin Mahan Air şirketiyle bağlarının sonlandırma yönünde attıkları adımlar hakkında bilgi paylaşımı yapılmasının talep edildiği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.