9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi, Mersin 22.10.2019 tarihinde yayınlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği koordinasyonu ve işgücü piyasasına yön veren kuruluşlar işbirliğinde  14 -15 Kasım 2019 tarihlerinde 9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesini Mersin Divan Otel’de gerçekleştirilecektir.

9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi, Mersin

GELECEĞE İZ BIRAK ana temasıyla bir yandan kurumlarımızın dijital dünyaya hazırlanırken diğer yandan koruması gereken değerlere atıfta bulunarak; kurumsallaşma, markalaşma, insan kaynakları ve liderlik alanında dünya trendleri, dijital entegrasyon, hukuki sorumluluklar, yönetsel süreçler gibi birçok temada konuşmalar gerçekleştirilerek katılımcıların vizyonlarına katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Bu itibarla sınırlı sayıda kontenjanın olduğu etkinliğin davetli konuşmacı listesi ekte olup, başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda ki linkten online başvuru yapılması gerekmektedir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ!!!