52. Cezayir Uluslararası Fuarı 19.03.2019 tarihinde yayınlandı

52. Cezayir Uluslararası Fuarı

T.C. Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda,18-23 Haziran 2019 tarihleri arasında Cezayir’deki “Pins Maritime” Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan 52. Cezayir Uluslararası Fuarı’na (FIA) katılmayı arzu eden şirketlerin kayıt ve stant rezervasyonları işlemlerini Cezayir Fuarlar ve İhracatlar Şirketi (SAFEX) Ticaret Müdürlüğü’nün [email protected] e-posta adresinden gerçekleştirebilecekleri ifade edilmektedir.

Söz konusu Fuara ilişkin detaylı bilgiye www.safex.dz ve www.fia.safex.dz web adreslerinden ve başvuru forumuna web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabileceği beliritilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.