4. Küresel Altyapı İnisiyatifi 22.02.2017 tarihinde yayınlandı

4. Küresel Altyapı İnisiyatifi

TOBB'dan Odamıza gelen bilgilendirmede, 60'dan fazla ülkede yönetim danışmanlığı hizmetini sunan ''McKinsey & Company'' firması tarafından 24-26 Mayıs 2017 tarihlerinde Singapur'un başkenti Singapur'da 4. Küresel Altyapı İnisiyatifi Zirvesi'nin düzenleneceği belirtilmektedir.

''Küresel Altyapı için Yeni Çözümler'' ana temalı Zirveye birçok ülkeden ilgili kamu ve özel sektör üst düzey temsilcileri tarafından katılım sağlanması beklenmekte olup, anılan etkinlik kapsamında altyapı yatırımlarına ilişkin güncel veriler, en iyi uygulamalara ve yenilikçi yaklaşımlar hakkında katılımcılara bilgi aktarılması hedeflenmektedir.

Katılımın sadece davet üzerine gerçekleştirileceği söz konusu program çerçevesinde, genel oturumların yanı sıra, yuvarlak masa toplantılarının ve yenilikçi proje saha ziyaretlerinin düzenlenmesi, ayrıca özel dijital yayının hazırlanmasının planlandığı ifade edilmektedir.

Zirvenin, özellikle ulaştırma altyapı işletmeciliği yapan, altyapı sektöründe faaliyet gösteren müteahhitlik ve müşavirlik firmaları için iş geliştirme ve bağlantı kurma açısından önemli imkanlar sunacağı değerlendirilmektedir. Anılan Zirve'ye ilşkin, taslak program ve şu ana kadar katılım teyidi verenlerin listesi dahil olmak üzere detaylı bilgilere BURADAKİ internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Etkinliğe katılımı düşünen  firma üst düzey temsilcilerinin iletişim bilgilerinin, ''McKinsey & Company'' firmasına gönderilmesi ve davet yazısının hazırlanmasını teminen, 28 Şubat 2017 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB'a (Anara DAYLAN, [email protected]) iletilmesi rica olunur.

Üyelerimize duyurulur.