2641 Sayılı Karar Hakkında 14.08.2020 tarihinde yayınlandı

2641 Sayılı Karar Hakkında

Bir örneğine buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle hizmet sektöründe faaliyet gösteren firma,kurum ve kuruluşlar üzerindeki oluşan olumsuz etkilerin azaltılması ve mevcut ihraç pazarlarımızın korunması için ticari faaliyetlerde dijital pazarlama yöntemlerinin önem taşıdığı vurgulanmaktadır.

Bu itibarla, 2641 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Sektörlerine yönelik "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi" başlığı altında belirlenen destek kalemleri şartları ve belgelerine aşağıda verilen bağlantı adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Erişim Adresi: "https://ticaret.gov.tr/hizmet-ticareti/doviz-kazandirici-hizmet-ticareti/destek-mevzuati-icerik/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi/pazara-giriste-dijital-faaliyetlerin-desteklenmesi"

Üyelerimize duyurulur.