15 No’lu Komite Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti 02.03.2020 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 15 No’lu Mimarlık ve Mühendislik Meslek Komitesi Üyeleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Yalçın Özgür’ü ziyaret etti. Ziyarete Müdür Yardımcısı Oğuz Kökçü ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Sedat Doğan eşlik etti.

15 No’lu Komite Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Grubun sorunlarını kent ölçeğinde dile getiren Komite Üyeleri, görüşmede özellikle deprem, kentsel dönüşüm, yapı denetim, müteahhitlik karne sistemi ve yereldeki müteahhitlerin sorunlarına değindi. Görüşme sonunda öncelikli olarak kamuda çalışan sektör temsilcilerine yönelik eğitim düzenlenmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Aynı zamanda en kısa zamanda yeni Müteahhitlik Yasası ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi.