12. Türk-Arap Ekonomi Forumu 19.02.2017 tarihinde yayınlandı

12. Türk-Arap Ekonomi Forumu

Al-İktissad Wal-Aamal Group (AIWA) tarafından 12. Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF2017) 23 Mart 2017 tarihinde Swissotel Bosphorus, İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Bahse konu etkinlik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından da desteklenmektedir.

Bankacılık, finans enerji, inşaat, gayrimenkul, müteahhitlik, savunma sanayi ve ulaştırma temel konu başlıkları ile toplanacak olan TAF2017 kapsamında mevzuat değişiklikleri ve ekonomide yapılan yeni düzenleme ve benzeri konuların ele alınacağı oturumlar gerçekleştirilecektir. Forum kapsamında ayrıca, İslami bankacılık, Türkiye ve Arap ülkelerinde yatırım fırsatları, değişen global dengeler ve bölgemize etkileri konuları ele alınacaktır.

TAF 2017’ye katılmak isteyen üyelerimizin http://www.turkisharabeconomicforum.com adresinde yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca kayıt formuna, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.