12 No’lu Komite Vahap Seçer ile görüştü 11.11.2019 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, 12 No’lu Mobilya, Halı ve Ev Eşyası Meslek Komitesi Üyeleriyle birlikte, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Kentte var olan sıkıntıların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda, iş birliği içerisinde daha temiz bir kent için yapılabilecekler konuşuldu. 12 No’lu Komite Üyeleri geçtiğimiz ay kaldırım işgalleri konusunda yaşadıkları sıkıntıları yazılı olarak Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerine göndermesinin ardından bu kez lobi oluşturmak adına MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

GMK Bulvarı üzerindeki Pozcu ve Mezitli mevkiinde, Kuvayimilliye, İstiklal, Zeytinlibahçe ve Silifke Caddeleri’nde işyerlerinin önüne yaptıkları kaldırım işgallerinin gündeme getirildiği görüşmede, firmaların yaşadığı mağduriyet ve yayaların yürürken yaşadığı sıkıntılar sözlü olarak dile getirildi.