11 No’lu Komite fuar ziyaretlerini sürdürüyor 18.02.2020 tarihinde yayınlandı

MTSO 11 No’lu Tekstil, Konfeksiyon ve Ayakkabı Ticareti Meslek Komitesi, bölgede düzenlenen sektörel fuarları ziyaret ederek gelişmeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor.

11 No’lu Komite fuar ziyaretlerini sürdürüyor

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 11 No’lu Tekstil, Konfeksiyon ve Ayakkabı Ticareti Meslek Komitesi Üyeleri TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından Adana Hazır Giyim Platformu işbirliğinde 5-8 Şubat günlerinde düzenlenen Çukurova Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı’na katıldı. Fuarda Mersin firmalarının stantlarını da ziyaret eden 11 No’lu Komite Meclis Üyeleri Özcan Demir, Mehmet Rıza Boyraz, Hakan Bozbey ve Komite Üyeleri ardından Adana Ticaret Odası ilgili sektör Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi. Sektöre ilişkin değerlendirmeler yapılan toplantıda bu alanda Mersin ile birlikte ortak fuar düzenlenmesi noktasında görüş birliğine varıldı.

Ardından 9. Penye Tekstil ve Teknolojileri (PENTEX) fuarına katılan 11 No’lu Komite Üyeleri, fuar sonrası Gaziantep çarşısını gezerek incelemelerde bulundu. Çarşının oldukça hareketli ve düzenli olduğunu, halkın alışveriş yaptığını anlatan Meclis Üyeleri, Mersin’de de Silifke, Hastane ve Atatürk caddelerinin canlandırılıp alışveriş kültürünün yeniden başlaması adın Akdeniz ve Büyükşehir Belediye başkanlarıyla temasa geçeceklerini söyledi.