10. Saraybosna İş Forumu 15.03.2019 tarihinde yayınlandı

10. Saraybosna İş Forumu

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda,17-19 Nisan 2019 tarihlerinde Saraybosna'da Bosna Bank International ve İslam Kalkınma Bankası işbirliği ile Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin himayesinde 10. Saraybosna İş Forumu düzenleneceği ve söz konusu Forum kapsamında; 50'den fazla ülkenin katılımcılarının bir araya getirilmesi, Güneydoğu Avrupa'da yer alan ülkeler arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi, tarım, enerji, eğitim, finans, altyapı, inşaat, bilişim, turizm ve diğer sektörlerden fikirlerin ve projelerin tartışılması vasıtasıyla Bosna Hersek'in yabancı yatırımcılara tanıtılması ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunulmasının amaçlandığı ifade edilmektedir.

TOBB'un da her sene sponsor olarak destek verdiği Saraybosna Yatırım Forumunun taslak programı ve tanıtım bültenine buraya tıklayarak ulaşabilir ve söz konusu Foruma ilişkin ayrıntılı bilgilere www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.